Alanyolu Ortaokulu


Vizyon: Mutlu, huzurlu, başarılı, geleceğe güvenle bakan bir bireyler yetiştirmek ; bilimde, sanayide, teknolojide, sanatta ve sporda ilerlemiş, kendine güvenen bir toplum yetiştirmek...

Misyon: Alanyolu Ortaokulun Amacı; Her türlü eğitim olanağına sahip bir okulda yarınlarımız olacak çocuklarımızı 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunun 2. maddesinde belirtildiği şekliyle maddi ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Anayasada ifadesini bulan Türk Milliyetçisi, bilimsel düşünceye açık, çağın gerektirdiği bilgi birikimine sahip, teknolojiyi kullanabilen, üretken, başarılı, hoşgörülü, medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış, kendini gerçekleştirmiş mutlu kişiler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:40
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır 8 farklı köyden okulumuza öğrenciler gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Hentbol küçük Kızlar il 2. olmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Yıldız Erkekler Futbol ilçe 2.olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02365735177

Belgegeçer - (236) 573 5015

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alanyoluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALANYOLU KÖYÜ KÖPRÜBAŞI/MANİSA

Öğretmen :9
Öğrenci :64
Derslik :9
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :825
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri -

Adres - ALANYOLU KÖYÜ KÖPRÜBAŞI/MANİSA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köprübaşı ilçemiz il merkezine 130 km Salihli İlçesine 55 km Uzaklıkta bulunmaktadır.Okulumuz köprübaşı ilçesine 9km uzaklıkta bulunan Alanyolu köyünde bulunmaktadır.